Radio om Højgaard

I sommeren 2005 bragte Danmarks Radio, Østjyllands Radio i Århus indslag under fællestitlen "Livet set fra Højgaard" om stort og småt på landet. Det var en fornøjelse at lave efter 15 års pause som radio-journalist.

Indslagene, som kan høres her, er det, jeg kalder for gammeldags-radio, nemlig lydbilleder eller reportager, som skal få lytterne til at se tingene for sig, som er de der selv.

Disse radioindslag i juli og august 2005 har affødt virkelig mange positive reaktioner fra usædvanligt mange lyttere - det skal vi have noget mere af, er de gennemgående kommentarer. Hvem ved, måske kommer der mere en gang...

Men lyt selv.

- Det første indslag er en præsentation af Højgaard, dyrene og naturen her omkring.
Udsendelse 1

- Det næste er specielt om køerne med en dramatisk oplevelse på marken og et besøg på det årlige marked i St. Sjørup i en landsby 3 km fra Højgaard.
Udsendelse 2

- Det tredie indslag starter i min stue og handler om gammelt og helt unikt legetøj, som min far lavede i 1930'erne - høsten nu og den gang i 50'erne, som jeg selv oplevede den.
Udsendelse 3

- Det fjerde er et besøg hos mine gode naboer og venner, der har en 80 år gammel stambesætning af malkekøer. Hvad skal der ske med den og dermed livet her omkring i fremtiden?
Udsendelse 4

Go' fornøjelse og velkommen på landet!

 

Anbefal denne sidePrint denne side
Sidst opdateret: 26.10.2009 - 07:55

Tak, fordi du printede denne side.
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at henvende dig.