Om slagtning

Slagtningen foregår på Ørsted Slagtehus - kun 1 kilometer fra "Højgaard". Dyrene skal altså ikke ud på en lang transport. Den varer kun 5 minutter.

Sundhedskontrol
Embedsdyrlægen kommer til Ørsted Slagtehus under slagtningen og kontrollerer, at dyret er sundt. Til slut stempler dyrlægen slagtekroppene som godkendte.

Slagtermester Flemming Rothaus på Ørsted Slagtehus har delt kroppen i to, inden turen til kølerummet. Hele slagteprocessen tager kun en halv time

Udskæringer efter ønske
Ørsted Slagtehus er godkendt til økologisk slagtning. Slagteren parterer kødet i standardudskæringer. Hvis du vil have andre udskæringer, f.eks. specielt til grill eller have lavet specielle ting, kan det aftales med slagteren for en merpris.

Noget af det hele
Slagteren sørger for en retfærdig fordeling af kødet, så alle får noget af det hele, hvis der f.eks. er tale om 1/8. Det er altså ikke en speciel 1/8 du får, hvis du bestiller det, men en del af de forskellige kødtyper på dyret.

 

Anbefal denne sidePrint denne side
Sidst opdateret: 18.10.2009 - 07:09

Tak, fordi du printede denne side.
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at henvende dig.