Højgaard Økologi lukker

Højgaard Økologi lukker efter 10 års kvægavl
-levering af økologiske varer fra Djurs ØkologiHøjgaard Økologi i Ørsted på Djursland lukker, men bare rolig - du/I kan fortsat købe økologisk oksekød og andre økologiske varer hos en af vore gode kolleger, Djurs Økologi ved Tirstrup. Djurs Økologi leverer kød hele året fra i alt omkring 30 slagtedyr. Nederst i dette brev informationer om, hvordan du/I kontakter vores efterfølger.

Højgaard Økologi har besluttet at lukke efter 10 år med kvægavl. Vi har i den tid leveret 15-20 tons økologisk oksekød og 20 avlsdyr til andre avlere af kødkvægsracen Simmental. Jorden på Højgaard drives videre økologisk.

Det har været en sjov og interessant tid, men et stigende arbejdspres og en række andre interesser har gjort det nødvendigt at standse kvægavlen. Vi vil i fremtiden bruge vores kræfter på bl.a. ulandsarbejde i Afrika og Dansk Røde Kors og fritiden i sommerhus med sejlads i kajak, fiskeri fra jolle, cykel - og gåture i den skønne natur ved Bønnerup Strand.

Og ikke at forglemme den herlige tilværelse som jazzmusiker i et af landets ældste jazzorkestre, Royal Garden Jazzband.

Se og hør eventuelt: www.royalgardenjazzband.dk

Vi siger derfor tak til alle vore trofaste kunder. Nogle har faktisk været med helt siden starten i 2002. Vi har gennem alle årene modtaget mange rosende ord for kødet. Vi kan anbefale økologisk oksekød - af lige så høj kvalitet - fra:

Chuka og Jørgen Ringgaard, Stabrandvej 3, 8560 Kolind
www.djursokologi.dk - mail: chuka@djursokologi.dk - telf. 40 47 28 80.

I vil modtage en introduktions-mail fra Djurs Økologi.

Venlig hilsen
Anni Reintoft og Flemming Seiersen

 

Anbefal denne sidePrint denne side
Sidst opdateret: 10.11.2015 - 18:57

Tak, fordi du printede denne side.
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at henvende dig.